Zon.

nextime 9

Klokken, waar kies jij ze op uit? Denk je meer in de zin van functionaliteit? En vind je het allemaal wel goed zolang deze het doet en de tijd aangeeft? Of kies je voor design, en ga je voor een mooi ontwerp passend binnen je interieur? Ik moet eerlijk toegeven dat ik meer van de functionaliteit was.

Het was zelfs zo erg dat ik helemaal geen klok in huis had. Ik had toch mijn mobiel waar ik de tijd op kon afzien. Totdat ik de mooie wandklokken van NeXtime ontdekte.

nextime 5

nextime 7

De klokken die je op de foto ziet hebben de naam Sun, door de warme materialen begrijp ik de naam goed. De klok is namelijk van hout met daarachter stof, precies waar ik van hou. De klok komt in twee uitvoeringen. Turquoise (de kleur valt een beetje als Patrol blauw) en beige. En mijn favoriet is de beige klok. Deze past perfect bij de lichte hout en pastel tinten binnen mijn interieur. En voor het eerst zie ik de mooie klok als een musthave voor in mijn huis i.p.v. een functionaliteit.

nextime 1

nextime 2

nextime 4

NeXtime is een Nederlands designbedrijf dat gespecialiseerd is in alles op het gebied van klokken. In 1970 is het bedrijf opgericht door de ouders van het huidige CEO, Alain Frie. Bij NeXtime hopen ze klokken te maken en ontwerpen die zo mooi zijn dat ze een glimlach op je gezicht brengen elke keer wanneer je er naar kijkt. Ik moet eerlijk zeggen dat dit bij mij zeker lukt. Ze zijn prachtig!

nextime 6

Nu zag je op de foto’s al beide klokken voorbij komen. De klokken die je op de foto ziet hebben een diameter van 35cm, maar zijn ook verkrijgbaar in 50cm. En nu vroeg je je misschien al af wat ik met twee klokken moet. Ik mag de turquoise variant weggeven! En het enige wat je nodig hebt is een Instagram account.

Wil jij kans maken op de turquoise Sun klok van NeXtime twv 86 euro?

  • Volg dan @nextime_clocks op Instagram.
  • Zoek de giveaway foto tussen mijn Instagram foto’s (@jess_vdberg) en laat een berichtje achter onder de foto waar je verteld waar jij de klok een plekje wilt geven.
  • (optioneel) Voor extra winkans mag je een foto delen met #jaikwildesun.

Ik kijk al uit naar al jullie leuke berichtjes en ik zal woensdag 2 Maart op Instagram een winnaar bekend maken. Laat nu het echte zonnetje ook maar schijnen!

nextime 3

mijn

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.