Zomers sfeertje op de eettafel.

tafelzomerstyling 5

Wat een mazzel hadden we met het warme weer afgelopen week. Hoewel het weer dit weekend al weer ietsje minder is inspireerde dit me toch om de eettafel eens vrolijk zomers te stylen.

Ik heb eettafel Irena nu een aantal maanden en nog steeds ben ik hier zo ontzettend blij mee. In dit blog vertelde ik er al meer over, maar het blijft natuurlijk altijd spannend of de kwaliteit nog steeds zo goed is als de eerste indruk.

tafel zomers tyling 1

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er nog steeds ontzettend gelukkig mee ben. Het tafelblad is makkelijk schoon te houden en verkleurd niet. Ook kun je zonder problemen met 6 tot misschien wel 8 personen om de tafel zitten en eten.

Zoals je hierboven op de foto ziet, zet ik de tafel graag lekker vol met mooie spulletjes. Dit geeft sfeer en staat gewoon erg gezellig. Een mooie nieuwe hanglamp heb ik nog niet gevonden, maar de witte tafellamp geeft meer dan genoeg licht.

tafelzomerstyling 3

Voor een zomers sfeertje heb ik verschillende glazen vaasjes op tafel gezet. Ik heb deze gevuld met bloemetjes in verschillende lengtes en kleuren voor een mooi speels effect. Dek je de tafel bijvoorbeeld met witte ronde borden, dan krijg je een rustig maar toch gezellige zomer sfeer.

tafelzomerstyling 4

En mocht je toch nog twijfelen of een ronde eettafel iets voor jou is, dan zou ik eigenlijk zeggen; gewoon doen! ik weet zeker dat je er heel blij mee zult zijn. Bij Meubelpartner.nl is de eettafel weer op voorraad en zou je deze dus voor weinig geld al lekker snel in huis kunnen hebben.

tafelzomerstyling 5

mijn

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.