Win – een Ferm Living vloerkleed.

Het is weer tijd om op Instagram wat leuks weg te geven, en niet zomaar iets. Ik mag in samenwerking met MisterDesign een Nomad vloerkleed van Ferm Living weggeven.

Vloerkleden heb je net als andere items nooit genoeg toch? Wissel ze af en je geeft je interieur gelijk een andere uitstraling. Dit vloerkleed van Ferm Living is ontworpen door Trine Andersen. Ik moet toegeven dat ik van veel van haar ontwerpen hou. Ze voegt vaak wat speels en fijne kleurtjes toe. En dit vloerkleed komt natuurlijk dan ook in verschillende kleuren en formaten, maar het zal vast geen verassing zijn dat ik voor de roze koos. Een kleur die toch wel altijd makkelijk te combineren is met andere kleuren.

Dit dikkere vloerkleed gemaakt van gerecycled polyester is multifunctioneel. Je kunt het namelijk ook als buiten tapijt gebruiken en heeft aan iedere zijde een andere kleur. Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit design buitentapijt aanvoelt als stof, dus weet ik niet of het handig is deze nat te laten worden. Wel dus even binnen leggen met slecht weer.

Persoonlijk vind ik het fijn dat dit vloerkleed van een iets dikkere stof is, zo leg je deze ook gemakkelijk in de gang of keuken. Als de renovatie hierover 2 weken klaar is, dan komt het kleed bij mij op het balkon te liggen.

Maar nu wil je misschien wel weten hoe je dit kleed kunt winnen. Heel eenvoudig eigenlijk, je hebt alleen een Instagram account nodig. Hieronder zal ik je uitleggen hoe je kans maakt op ook een roze Ferm Living vloerkleed van 60 x 90.

 • Volg op Instagram @misterdesignnl en mij @jess_vdberg en tag een persoon die dit misschien ook leuk vindt.
 • Laat onder deze foto een reactie achter.
 • Extra kans maken? Laat dan onder dit blog ook een reactie achter.

Dit kun je doen tot zaterdag 8 Juli 2017, die dag maak ik een winnaar bekend! Heel veel succes!

En de winnaar is…

Eerlijk heb ik alle namen online ingevoerd, zodat de computer een winnaar kon kiezen. En dit is geworden.. Birgit (birgitkoelwijn). Gefeliciteerd! Stuur je mij een mailtje naar jessica_vdberg@hotmail.com met je gegevens? Dan komt het kleed naar je toe!

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen, snel weer een leuke winactie dus hou mijn blog in de gaten!

44 Comments

 1. OMG-WANT-THAT.
  Ik wil heeeel graag een vloerkleed onder onze eettafel. Onze vloer is daar niet zo mooi en geld voor een nieuwe vloer is er niet. Dus ja wij kunnen goed een vloerkleed gebruiken!
  Onze eetkamerstoelen zijn donkerblauw en het kussen daarin zalm roze. Perfect toch? Ik hoop heeel erg dat wij hier binnenkort gelukkig van mogen worden 😍

 2. Te gek kleed! Ik doe graag mee.
  Volgens mij staat dit kleedje ontzettend gaaf in ons nieuwe huis, naast het bed of in de hal.
  Handig dat het ook voor buiten kan 🙂

  Liefs Suus

 3. O wauw wat is deze mooi zeg. Wij gaan onze slaapkamer veranderen en juist in deze kleuren!! Wij zouden deze echt heel heel graag winnen. En wat is dat libelle behang ook super vet zeg! Is het behang trouwens? Dankjewel voor de inspiratie!

 4. De perfecte kleuren voor in mijn huis 😍 Ik zou echt een heel gelukkig mens zijn als ik dit kleedje mag winnen 😊

  Liefs Nikki
  @thuisinzeeland

 5. Wat een pracht kleed is dit zeg! Het zou prachtig liggen in mijn ( kleine ) slaapkamer op het altijd koude laminaat. Heerlijk uit je bed stappen op een zacht en warm aanvoelend kleed. Ik ga dikke duimen draaien!
  Groetjes Birgit
  IG birgitkoelewijn

 6. Ik doe ook mee voor de extra kans! Hij is echt prachtig! Houd zo van deze kleur! Fingers crossed!!!!😇😇😇 Superleuke winactie!!

 7. Vind deze kleur geweldig voor in mijn nieuwe studentenkamer binnenkort! Ik doe ook graag mee!

  Instagram: marleenvdmeer

 8. Supertof kleed in m’n favo kleur! Ik heb nu al drie verschillende plekken bedacht in huis waar die prachtig tot z’n recht zal komen, dus je begrijpt dat ik graag meedoe aan de winactie.

 9. Prachtig kleed! Ik doe graag mee voor onze zoon Duuk wiens lievelingskleur roze is. Past perfect op zijn slaapkamer! Liefs Femke

 10. Heel mooi, prachtige kleuren bij elkaar! Ik doe graag mee voor een vriendin. Hij zou heel mooi passen op de babykamer 💕

 11. Graag doe ik mee voor een extra kansje! Dit kleed met 2 mooie kleuren zal erg mooi staan in onze nieuwe babykamer die over een paar weekjes klaar is.

 12. Prachtig kleed nog even op de valreep meedoen want had deze helemaal gemist! En het zou heel goed uitkomen ons tapijt is echt zo vies! En veel liefde voor roze 😍😙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.