What’s new.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt ben ik iets minder actief geweest de laatste weken op dit blog en op Instagram. Ik merkte dat ik iets minder inspiratie had. Ik woon natuurlijk nu al een aantal jaren in dit huisje en alles is altijd te volgen geweest op Instagram. Na de renovatie merkte ik dat ik minder inspiratie had. Ik wilde grote veranderingen in huis maar waar ging ik beginnen?

Alle muren hadden al alle mogelijke kleuren gehad, ik kwam toch steeds terug bij lichte wanden omdat dit mij het meeste gevoel van ruimte geeft. Maar ik kan een huis met veel kleur juist wel heel mooi vinden, maar hier op 40m2 zou ik gek worden. In het vorige blog konden jullie al zien dat de groene kast weg is. Ik koos voor een nieuwe vitrine kast met hierachter een behangetje. Ook de slaapkamer heeft wat kleine veranderingen ondergaan maar hier in een volgend blog meer over.

Iets anders wat ook echt aan vernieuwing toe was, waren mijn eettafel stoelen. Het is niet dat ik de witte kuipstoeltjes niet meer mooi vond maar 1 stoel was zodanig stuk dat je hier niet meer op kon zitten. En dan begint de jacht op nieuwe stoelen. Er was veel om over na te denken; ging ik voor stoelen met een kleur? Wat voor materiaal vind ik fijn? En natuurlijk het meest belangrijk, de stoel moet ook lekker zitten. Ik koos voor de Normann Copenhagen Form Wood Chair. En diegene die mij al even volgen weten misschien wel waarom..

Kijk eens naar die prachtige eiken houten poten. De kleur van het zitvlak is wel iets waar ik even over getwijfeld heb. Want ik vind deze stoel in het rood, groen of grijs ook wel heel erg mooi! Maar omdat het oude witte kuipstoeltje nog wel even kan blijven staan koos ik voor eenheid en dus de witte variant.                 De stoel zelf is een ontwerp van Simon Legald voor Normann Copenhagen en word in een geheel geleverd. Dit vond ik fijn om te weten omdat je dan toch het gevoel krijgt dat de stoel sterker is dan wanneer je deze zelf in elkaar moet zetten.

Langzaam verandert mijn huisje in hoe ik het voor ogen heb en krijg ik weer meer nieuwe inspiratie voor foto’s en blogs. En zoal eerder geschreven, binnenkort een kijkje in de slaapkamer en hoe deze er nu uitziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.