Wanddecoratie, net even anders.

Er zijn vele soorten wanddecoratie mogelijk, denk hierbij aan posters, wandplankjes en lijstjes, maar heb je wel eens aan foto tegeltjes gedacht? Dit zijn echte tegeltjes van keramiek waar een eigen afbeelding op kunt laten afdrukken bij Fotofabriek.

Ik liet twee tegeltjes afdrukken met deze twee onderstaande foto’s.

De eerste foto van de roze bloesem maakte ik een aantal weken terug vlakbij mijn huis. Ik had alleen mijn telefoon bij me, maar het voelde als een magisch momentje met de ondergaande zon tussen de bloemen door.

De tweede foto maakte ik een aantal jaar terug toen ik alleen in Cuba op reis was. Ik herinner mij dit moment nog goed, ik was mee met een boottrip en best moe, maar kreeg veel energie van alle mooie plekjes waar we langs kwamen.

Tegeltjes zijn een leuke manier om herinneringen te laten zien in je huis i.p.v. foto’s in lijstjes. En als je een tegeltje laat afdrukken bij Fotofabriek krijg je hier ook een ophanghaakje bij. Zo kun je ze ophangen maar ook mooi neerzetten. En natuurlijk niet onbelangrijk, een tegeltje is helemaal niet duur.

Tip: naast foto’s zou je ook een leuke quote kunnen laten afdrukken.

Mooie wanddecoratie, maar dan net even anders dus.

Ook zijn jullie natuurlijk benieuwd wie het mooie Origami Birds dekbedovertrek in maat naar keuze heeft gewonnen. Ik heb eerlijk geloot en @michieljbosman jou mogen wij blij maken, gefeliciteerd! Stuur je mij je gegevens naar jessvdberg@hotmail.com?

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, binnenkort heb ik weer een te leuke winactie!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *