Van oud naar weer als nieuw.

Jullie doen dat vast ook, op Marktplaats rond struinen opzoek naar woonschatten. Soms heb je mazzel en soms vind je helemaal niks. Ik was op zoek naar dit karretje voor in de keuken en kon er al snel een paar vinden. Toen ik deze vond was deze wit, niet verkeerd natuurlijk maar een kleurtje is toch ook leuk. Ik kon zo gelijk goed mijn potjes Rust-Oleum verf testen.

Dit is een verf die op verschillende soorten ondergronden zou moeten kunnen pakken, daarnaast kun je de meubels er een “oude” look mee geven. Dit vind ik erg mooi op houten kasten bijvoorbeeld. Mijn karretje is niet van hout maar wel van ijzer, handig om dus gelijk te testen of de verf inderdaad op verschillende ondergronden dekt. Zo zag het karretje er eerst uit.

Ik heb het karretje in de kleur Kaki groen geverfd. Dit is een mooie zacht groene verf tegen mint aan en valt onder het thema warm nudes. En ik moet eerlijk toegeven dat de verf mij verraste, deze dekte gelijk erg mooi en heb maar 2 lagen hoeven verven. Wat ik zelf ook erg fijn vond was dat de verf erg snel droog was. Zo kon ik snel door met de tweede laag, want het leukste aan verven vind ik natuurlijk toch wel het eindresultaat.

Ik zelf vind het karretje veel leuker nu het groen is! En ik zag gelijk meer mogelijkheden ermee zoals bijvoorbeeld een planten rek. Style je deze met verschillende planten in verschillende hoogtes dan heb je gelijk een eigen mini jungle hoek. Maar voor nu komt het karretje in de keuken, deze heeft echt de perfecte afmetingen voor in een leeg hoekje!

Ik heb ook nog een roze potje Rust-Oleum verf staan, gelijk maar eens bedenken wat ik nog meer een ander kleurtje kan geven! Want wist je ook dat de maand oktober woonmaand is? Extra leuk om dan met je interieur aan de slag te gaan!

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.