Van hanglamp naar tafellamp.

houss lamp 2

Al een tijdje zoek ik een leuke lamp voor boven de eettafel. De oude lamp hangt er al niet eens meer. Ik zag bij Houss.nl deze leuke hanglamp van riet, en ondanks dat ik al een beetje twijfelde over de afmetingen voor boven de eettafel vond ik de lamp zelf te leuk om het niet te proberen.

Ik ben nog steeds helemaal verliefd op mijn ronde eettafel maar een leuke lamp er boven vinden is soms nog best lastig. Toen ik deze lamp erboven probeerde zag ik gelijk dat deze te klein zou zijn. Hij viel een beetje weg in het geheel.

houss lamp 1

De lamp zelf vind ik zo ontzetten leuk, dus waarom niet als stoere tafellamp. Zo kan deze mooi op heel veel plekken. Natuurlijk moet ik er nog wel een stekker op monteren, maar dit lijkt niet heel moeilijk te zijn. De lamp zelf komt uit een leuke webshop die me gelijk al aantrok toen ik deze voor het eerst bezocht. Je vindt hier veel design merken als House Doctor en Madam Stoltz. De mooie lamp is van het merk J-Line. En is ontzettend mooi geprijsd.

houss lamp 4

Ik ga het weekend proberen hier zelf een stekker aan te monteren. En als dit is gelukt dan zal ik dit natuurlijk hier nog delen. Ik hoor veel mensen die mij persoonlijk kennen nu denken; als dat maar goed gaat. Maar je kunt hier veel uitgebreide filmpjes op YouTube over vinden, dat zelfs mij dit moet lukken hihi. En natuurlijk blijf ik ondertussen ook verder zoeken naar een leuke lamp voor boven de eettafel.

houss lamp 3

mijn

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.