Spraypaint met een chalky finish.

Wit is ook maar zo wit, toch? Al even was ik op zoek naar een leuke kist op wielen. Ik had eindelijk het formaat gevonden naar waar ik op zoek was. Er was alleen een klein nadeel, het was niet de kleur die ik graag wilde. Nu kon ik gemakkelijk met verf en de kwast aan de gang gaan, eerder schreef ik al een blog met de verf van Rust-Oleum. Maar het leek mij juist leuk om de spraypaint van Rust-Oleum ook eens uit te proberen.

Ik heb al wel vaker spraypaint uitgeprobeerd, maar nog nooit een verf die een matte afwerking belooft. Ik was voordat ik begon dan ook erg benieuwd hoe dit uit ging pakken. Ik koos voor de kakigroene kleur. Waar ik gelijk tegen aan liep was dat ik niet goed genoeg had geschud vooraf, er kwam dus eerst een dunnere donkerdere verf uit. Dit was dan ook gelijk de eerst les, goed schudden! Kies ook voor een goed geventileerde ruimte en leg een groot stuk plastic onder het item dat je verft. De verf stuift best ver weg.

 

Ik begon zelf met sprayen in de keuken met alleen een vuilniszak eronder, dit bleek niet de beste plek dus ben al snel doorgeschoven naar het balkon. Binnen een paar minuten zat de verf erop. En wat mij gelijk opviel is dat de verf snel droogt. Hierdoor had ik helemaal geen uitlopers en heb alle kanten van de kist tegelijk gedaan.

Ik ben echt heel erg tevreden me het resultaat, en zoals het er op het etiket al stond, de verf heeft echt een chalky finish, en oogt dus perfect mat. Je kunt de verf vinden bij de Karwei. Wat ga jij nu een nieuw kleurtje sprayen?

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.