Fijne pastel kleurige dromen.

Het is officieel voorjaar, en dit is fijn om meerdere redenen. Natuurlijk vanwege het mooie weer, maar ook komen er een hoop mooie interieurmerken met hun nieuwe collectie. Zo ook Beddinghouse. Ben jij al bekend met hun mooie beddengoed?

Toen ik de nieuwe collectie bekeek voelde ik mij als een meisje in een snoepjeswinkel. Allemaal waren ze geweldig. De nieuwe collectie heeft de mooiste pasteltinten tot donkerde stoere grijstinten. En waarom ik extra blij werd van het kijken naar de nieuwe collectie? Ik mocht een overtrek voor mijzelf uitkiezen en deze ook nog een weggeven op Instagram in een maat naar keuze.

Het was liefde op het eerste gezicht voor mij toen ik deze overtrek zag met de Origami Birds. De vogels zijn afgedrukt in zachte blauw, grijs, bruin en groen tinten. En ondanks de print blijft het overtrek een rustige uitstraling houden.

Waar ik ook onder de indruk van was, was de zachtheid van het dekbedovertrek. Deze voelde bijna als satijn. Ik ben ook echt gaan opzoeken waar deze van gemaakt was, en ik was blij verrast toen ik las dat dit van katoen was. Katoen ademt beter wanneer je slaapt dus mijn voorkeur gaat altijd hier naar uit.

Nu wil je misschien graag weten hoe je ook een Origami Birds dekbedovertrek in maat naar keuze kunt winnen. Hier mag je het volgende voor doen.

Heel veel succes!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *