ShowUP 2017, kleur gespot.

Je kon er niet omheen dit jaar, kleur op het showUP event februari 2017. De kleurrijkste stands met de meest prachtige producten. In dit blog neem ik je mee naar mijn favoriete stands en producten.

En stands, die waren er heel veel! Ik raakte niet uitgekeken. Een hoop merken die kende ik al van naam maar de producten in het echt zien, dat blijft natuurlijk het allerleukste.

Ik merkte dat ik me erg aangetrokken voelde tot mooie producten van steen en keramiek zoals de foto hierboven. Dit zijn storytiles. Dit zijn met de hand geschilderde tegeltjes en verkrijgbaar in verschillende maten. Elk tegeltje heeft echt een eigen verhaal. En hoe mooi zijn hieronder de vaasjes van Lindform en  het keramiek van Kesemy?

Maar er was een product waar ik terplekke verliefd op werd. De nieuwe papieren klokjes van Tiny Miracles. De papieren vaasjes kende je misschien al wel, maar vanaf volgende week zijn ook deze mooie klokken verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties. Ik kan niet wachten!

En niet alleen de stands waren kleurrijk ingericht, er waren ook overal de prachtigste bloemen te vinden. Mocht je morgen nog langs showUP gaan, vergeet dan zeker niet langs de stand van Fest Amsterdam te lopen.

Natuurlijk waren er nog veel meer prachtige merken en stands, met meer dan 270 stands te veel om natuurlijk op te noemen. Maar mocht je nog twijfelen om te gaan? Misschien kunnen deze foto’s je dan nog overhalen.. ik heb in ieder geval kleurrijk genoten!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.