Rond en perfect.

meubelpartners 10

Terwijl ik begin aan dit blog zit ik aan mijn nieuwe eettafel. Ik heb er eindelijk een gevonden met de juiste afmetingen, prijs en die er ook nog eens perfect naar mijn wens uit ziet.

Al langer dan een jaar ben ik op zoek naar een mooie eettafel die niet te groot is. Mijn oude tafel was 125 x 75. En groter past ook gewoon niet. Ik had ook al vaker naar ronde eettafels gekeken maar deze waren meestal 130cm. Dit zou ook net te groot zijn.

meubelpartner 2

meubelpartner 9

Vorige week deed ik weer een rondje eettafels op internet en kwam ik eettafel Irena tegen bij Meubelpartner. Gelijk was ik door het dolle heen want deze was 120cm en met de houten poten mijn droom eettafel. En ook kan ik verklappen, deze kostte mij maar 249 euro!

Nu is dan altijd maar de vraag wat de kwaliteit van de tafel is. Maar ik bleef mij verbazen want de tafel is van super kwaliteit. De poten van Essenhout zijn prachtig van kleur. Je voelt en ziet de nerven van het hout en hier hou ik van. Ook het tafelblad is perfect. Deze heeft een lichte glans en is van mooie zware kwaliteit. Zo zwaar dat ik deze bijna niet alleen de voordeur kreeg.

meubelpartner 10

meubelpartner 7

Nu vindt je bij Meubelpartner niet alleen eettafels. Maar kijk ook eens bij deze stoere kasten. Ik was hiervoor nog niet zo bekend met deze online meubelwinkel. Maar ik weet wel waar ik vanaf nu eerst even rond kijk als ik ergens naar op zoek ben.

Ik geniet nu nog even verder van de nieuwe eettafel. Kom maar op gezellige avonden lang tafelen.

meubelpartner 4

meubelparter 1

mijn

12 Comments

  1. Ik zag je tafel al langskomen op Instagram, hij is echt mooi! En de prijs valt me ook mee! Ik heb altijd het idee dat een ronde tafel minder praktisch is omdat hij meer ruimte in beslag neemt, maar met een diameter van 1,20 valt dat misschien wel mee. Een mooie aanwinst voor je huis in ieder geval!

  2. Heel tof! Ik heb deze ook al even op het oog.. Blij dat ik m nu gevonden heb in een mooi ingericht huisje.

    Hoeveel stoelen kun je om de tafel heen kwijt? En zit je nu te ‘klooien’ met je voeten tegen de poten? Daar is mijn vriend ‘bang’ voor.

    1. Hi Britt, ik ben ontzettend blij met de tafel en zal binnenkort een followup schrijven over de tafel hier op mijn blog. Je kunt minimaal echt met 6 personen rond om de tafel. En eigenlijk niet echt tegen een voeten probleem aangelopen hihi. De poten staan best ver naar buiten dus je zit er meer naast. Je kunt gemakkelijk met je benen over elkaar zitten, dit als vrouw vind ik zelf fijn met lekker lang tafelen. Hoop dat ik je heb kunnen helpen. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.