Plantenvaasjes aan het plafond.

plantenvaasje goedinstijl 3

In een vorig blog vertelde ik dat ik iets leuks zocht voor een wat saaier leeg muurtje. Sinds vanmiddag heb ik deze mooie glazen plantenvaasjes hangen.

plantenhanger goedinstijl 7

plantenhanger goedinstijl2

Een jaar geleden vond ik het lastig om veel plantjes in huis te hebben. Ik gaf ze te vaak water of juist te weinig. Maar nu er steeds meer groen in huis is, begin ik het door te krijgen. Mijn huis zou nu leeg voelen zonder plantjes.

Bij goedinstijl vond ik deze mooie plantenvaasjes van Hübsch. Goedinstijl is een leuke webwinkel dat merken als La Bruket, Madam Stoltz en House Doctor verkoopt. Wat ik erg leuk vond om te ontdekken is dat ze ook vintage goed verkoopt. Een leuke combinatie om heerlijk rond te neuzen. Wil je alles een keer van dichtbij bekijken? Dan kan dit in woonwinkel in Wormerveer.

Wat ik zo leuk vind aan deze vaasjes is dat je ze niet perse hoeft op te hangen. De onderkant heeft een klein rond vlak waardoor je deze dus ook leuk neer kunt zetten.

planten hanger goedinstijl

Bij mij komen ze aan het plafond. Ze hangen aan transparant nylondraad maar je kunt ook voor touw of draad met een kleurtje kiezen. Ik vind dat het erg leuk staat met de vtwonen muurstickers, de poster uit Mydeerartshop en de Hübsch stoel. Ook met wat plantjes op de schouw en de vloer erbij creëer je eenvoudig een gezellig hoekje.

plantenvaasje goedinstijl

plantenhanger goedinstijl4

Lijkt het je ook leuk om plantjes op te hangen? Er zijn naast deze glazen vaasjes ook andere opties. Zo heb je mooie stenen plantenhangers of macramé planten hangers. Ik denk dat er voor elke woonstijl wel een leuke hanger te vinden is.

Ik ben eindelijk tevreden met dit hoekje, al komen er in de toekomst vast nog wat leuke planten hangers naast te hangen.

plantenvaasje goedinstijl 2

mijn

5 Comments

  1. Leuk die glazen planetenhangers! Zelf durf ik niet zo goed haken in m’n plafond te draaien, bang dat ik de boel beschadig of de plantenhanger zat wordt en dan met die haakjes zit! Wat heb jij gebruikt om ze op te hangen naast het nylondraad?

    1. Dank je! Ik begrijp het inderdaad. Ik heb twee haakjes gebruikt. Het fijne was dat ik deze al wit had gekocht ipv zilver, zo vallen ze minder op! 🙂 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.