Planten op de muur.

behang blad 3

Planten, ze zijn al een tijdje helemaal in. Het liefst heel veel in alle soorten en maten. Je vindt ze niet alleen terug in een pot, maar ook op posters, kaarten en op behang.

Vorige week vroeg ik een vriendin om advies, wat moet ik toch met die twee saaie muurtjes in de woonkamer? Ze gaf aan dat ze heel mooi behang had gezien.

Wat ze liet zien was inderdaad erg mooi, maar ook erg duur. De volgende dag ben ik de bouwmarkten afgegaan, en bij de Kwantum vond ik dit behang, het leek op wat ze me had laten zien en ik vond het gelijk prachtig. Ook voor de prijs kon ik het niet laten liggen.

behang blad 7

Thuis gekomen probeerde ik het gelijk op het muurtje in de woonkamer. Ik vond dit alleen wat te druk staan. Wel had ik nog  een wat kaler plekje in de slaapkamer. Ik heb het eerst opgehangen met kneedgum. Zo krijg je een impressie van hoe het staat, en haal je het er ook makkelijk weer af. Ik wist het eigenlijk gelijk, dit is de perfecte plek.

behang blad 2

behang blad 1

In mijn vorige blogpost schreef ik hoe ik van kussens hou die net dat beetje extra aan een ruimte toevoegen. Dit behang geeft ook dat beetje extra en maakt mijn slaapkamer helemaal af.

Zoals ik al eerder vertelde ben ik ook druk geweest in de woonkamer. Hierover hou ik jullie nog even in spanning. Binnenkort meer hierover.

behang blad 6

mijn

 

 

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.