Pasen – last minute tafel styling.

Een aantal weken terug besloot ik een paastafel styling blog te doen, alleen door drukte veranderde ik de laatste dagen constant van gedachten. Ik had niet heel veel speciaals in huis en eigenlijk geen tijd om te shoppen. Tot ik vanmiddag besloot gewoon te beginnen met stylen en gebruik te maken van items die ik gewoon thuis had liggen, op de Paastak na dan.

Voor de Paastak reed ik even naar de AH en toen ik terug kwam kon het stylen beginnen. Ik had nog Kersthangers van Ferm Living liggen. Deze kunnen natuurlijk ook perfect in de Paastak. Hoewel deze van keramiek zijn knutsel je natuurlijk ook makkelijk mooie ronde hangers van papier of hout. Of gebruik de deksels van potjes. Geef deze een mooi hoogglans kleurtje en je hebt ook mooie Paastak hangers. Helaas had ik geen tijd meer om deze zelf te maken.

En dan begint het decoreren van de eettafel, vaak begin ik gewoon ergens en kijk ik hoe het bij elkaar staat. De leuke konijnen eierdoppen hierboven op de foto vond ik even geleden bij de Blokker. Tenminste ik ging er vanuit dat het eierdoppen waren want op het moment dat ik de eieren er vanmiddag in wilde zetten bleken deze nogal groot, zachtjes uitgedrukt. Gelukkig had ik nog mijn houten eierdopjes staan die ik 2 jaar geleden ook gebruikte bij de paastafel styling blog. Ik heb de konijntjes wel laten staan, want ze zijn te leuk om weer in de kast te zetten.

En natuurlijk kunnen er op mijn tafel geen kaarsen ontbreken, ik vind dit zo ontzettend gezellig staan. En het warme kaarslicht geeft ook overdag een mooi zacht warm licht.

En toen ik alles had klaargezet had ik toch het gevoel dat er nog iets ontbrak, bloemen! Ik heb een paar losse bloemetjes aan de randen van de borden gelegd en dit maakte het direct af. En heb je geen bloemen in huis? Dan staan er bijna op elk grasveld wel witte madeliefjes. Deze kleine witte bloemetjes geven ook gelijk dat Paas gevoel.

Had jij net als ik ook wat minder tijd om een uitgebreid te shoppen voor de paastafel? Dan heb ik je hopelijk een beetje kunnen inspireren met deze last minute Paastafel styling tips.

Fijn Pasen!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *