Pasen Deel2

f55

Deze keer een blog met een persoonlijker tintje. Het paasontbijt vanmorgen met mijn familie leek mij een leuke gelegenheid om mijn nieuwe camera goed te testen. Sinds een paar weken heb ik de Nikon d3200. Natuurlijk heb ik al wel wat foto’s hiermee gemaakt. Maar vooral op de automatische functie. Deze foto’s heb ik op de P stand gemaakt. Hier kan het witbalans van de foto’s ook in aanpassen.

Ik had gister de instellingen al helemaal goed ingesteld maar vanmorgen had ik toch ander licht, dus deze heb ik ter plekke nog even aangepast. Ik vond het erg leuke deze foto’s te maken, en t mooiste was nog dat ene stralende lachje van mijn knappe neefje op te pikken. Ik deel zowel kleuren foto’s als zwart wit foto’s met jullie. Ik kan nooit goed kiezen wat ik nu mooier vind. Het was een fijn Paas ontbijt!

f10

f5 f8

f11

f13

f12

f1

Op de foto’s zie je mijn knapste neefje Ilay met zijn knappe mama Kitty van den Berg. En mijn even mooie zusje Tine van den Berg met haar lieve vriend Rogier Kuiper. Bedankt dat jullie model wilde zijn tijdens deze shoot!

mijn

 

 

4 Comments

  1. Wat een prachtige foto die je van Kitty en Ilay gemaakt hebt vanmorgen!! Leuk dat je zulke mooie dingen maakt. Heb nog maar even kunnen kijken want kwam hier toevallig op en zag Kitty op de foto en dat jij het portret gemaakt had en wilde even reageren. Alles goed volgens mij met jou. Een hartelijke groet van de moeder van Andrée en Jesse. We hebben toch leuke tijden beleefd vroeger. Denk daar nog vaak aan! Groetjes Renée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.