Over mij

over mijWat leuk dat je een kijkje komt nemen hier op mijn woonblog.

De laatste jaren ben ik meer dan ooit bezig met interieur, styling en fotografie, dit is een passie waar ik niet over uitgepraat raak.

Mooie interieurs, de muur een ander kleurtje geven of het hele huis overhoop gooien vanwege een nieuw tafeltje, zijn dingen waar ik energie van krijg. Dit wil ik allemaal hier met jullie delen in combinatie met unieke (design) producten, woontrends en binnenkijkers. En wat ik zelf nog het leukste vind, ik fotografeer alle foto’s zelf.

Hope you enjoy!

Wil je graag samenwerken, mooie productfoto’s of (interieur) advies? Stuur mij dan een mail naar: jessvdberg@hotmail.com. Dan mail ik je zo snel mogelijk terug.

mijn

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.