Natuurlijk design en geluid.

Wist jij dat dit bestond, een speaker van hout waar geen snoeren, Wi-Fi Bluetooth of elektriciteit aan te pas komen? Ik kende deze nog niet maar was al gelijk erg benieuwd en niet alleen vanwege het mooie design.

De speaker is gemaakt voor je telefoon en heeft de naam Trobla. En bestaat voor het grootste gedeelte uit Esdoornhout maar is ook verkrijgbaar in Walnoot hout, dit is donkerder van kleur.

Ik hou van muziek, en het liefst luister ik het elk moment van de dag. En het volgende is vast herkenbaar voor veel van jullie maar muziek helpt mij ook en juist dan bijvoorbeeld net wanneer ik de behoefte voel om het mooier en harder te luisteren dan met mijn telefoonspeaker is de batterij leeg van mijn Bluetooth speaker. En dat vind ik misschien nog wel het het meest fijne aan de Trobla speaker. Omdat je deze niet hoeft op te laden en er ook geen batterijen aan te pas komen kun je dus de hele dag door muziek luisteren op hoger volume. Je neemt deze dus ook gemakkelijk mee naar buiten.

Daarnaast is er nog een bijzonder puntje aan deze speaker. Je koopt deze bij Wooden Amsterdam. Dit is een webshop met voornamelijk producten van hout en bij elke 5 Euro die je hier uitgeeft planten ze een boom en daarnaast doneren ze 1% aan Trees for all. Een mooie manier om terug te geven!

Mocht je net zo geïnteresseerd zijn als ik en de Trobla speaker gaan bestellen, let dan wel even goed op dat je telefoon overeenkomt met de aangegeven modellen op de website. Bij je bestelling geef je aan wat jouw merk is en dan krijg je de Trobla toegestuurd passend bij jouw telefoon. En vergeet zeker niet even rond te kijken naar de andere mooie producten!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.