Muuto Restore opbergmand.

fonq.nl 1

Opbergmanden heb je nooit teveel toch? Ze komen altijd wel ergens van pas, en staan vaak ook erg mooi en rustig. Ken je de Restore opbergmanden van Muuto al?

De opbergmand is gemaakt van vilt en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb als basis wit en hout in huis en vind het dan mooi om in hoekjes kleur toe te voegen. De mooie groene kleur van de mand viel me gelijk op, al was het nog wel lastig om te kiezen want de andere kleuren van de opbergmanden zijn ook erg mooi.

fonq.nl 4

Wat ik ook altijd erg belangrijk vind is dat de mand stevig is. Omdat deze gemaakt is van vilt is dit niet het eerste dat ik verwachtte, en was dan ook blij verrast toen ik ontdekte dat de mand erg stevig is. Dit is erg fijn als je er bijvoorbeeld tijdschriften of speelgoed in wilt opbergen. De afmetingen van de mand zijn B48 x H23 x L35 cm. Dus echt genoeg ruimte om alles in op te bergen. Ik ben er meer dan blij mee en kan de mand echt aanraden!

fonq.nl 3

De Muuto Restore opbergmand is te koop bij webwarenhuis Fonq.nl. Naast de opbergmanden vindt je hier heel veel mooie designmerken en eigenlijk alles wat je in en rondom het huis nodig zou kunnen hebben. Het klokje op de foto’s is van het merk Nextime en is ook verkrijgbaar bij Fonq.nl. Ik zou zeggen; neem snel een kijkje en ik weet zeker dat je slaagt.

fonq.nl 6

fonq.nl 2

 

Het kaartje dat je op de eerste foto ziet is ontworpen door Milou Nieuwenhuis. Kijk voor meer leuke kaarten en posters op haar Instagram account @milou_nieuwenhuis.

Het zigzag “behang” is inpakpapier en verkrijgbaar bij Loods5.

mijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.