Muurdecoratie shoptip.

Er hebben de laatste jaren hier al heel wat verschillende posters aan de muur gehangen, met en zonder lijst. Het is leuk om hierin af te wisselen. Elke poster geeft toch net weer een andere sfeer aan een ruimte. Maar hoe vindt je nu net die ene leuk poster tussen al het aanbod dat er te vinden is online. Ik heb een leuke shop tip voor je!

Bij Desenio mocht ik een aantal leuke posters en bijpassende lijsten uitzoeken. En ik stond versteld van het grote aanbod, kiezen was nog best lastig. Ik koos uiteindelijk voor een aantal verschillende posters en prints in verschillende maten te zien op de foto’s.

Als ik op zoek ben naar leuke posters dan kies ik meestal toch een wat rustigere print. Bij Desenio kun je ook gelijk bijpassende lijsten erbij bestellen. Ik koos voor de eiken lijsten.

Wat ik ontzettend fijn vond was dat de posters precies in de lijsten passen. Vaak moet ik toch een randje van de posters omvouwen of is de poster net te klein. Deze posters passen perfect in de lijsten. Ook kunnen “witte” posters soms toch wat gelig zijn of juist te wit. Deze posters passen perfect bij mijn wand waardoor het toch een geheel lijkt. Erg fijn!

Lijkt het jou ook leuk om wat nieuwe muurdecoratie te shoppen? Dan mag ik je nu 25% korting geven met de kortingscode:  JESSICABERG. Maar LET OP, deze code is maar 3 dagen geldig en te gebruiken t/m donderdag 29 Juni 2017 en is niet te gebruiken op de handpicked collectie en lijsten. Wees er dus snel bij. Veel shop plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *