Moederdag cadeau tip.

Zondag is het moederdag. Heb jij al een bijzonder uniek cadeau gevonden voor jouw moeder? Sommige mensen vieren dit niet, maar ik zelf vind het altijd wel leuk om iets liefs te doen voor mijn moeder. Mocht je toevallig nog op zoek zijn dan heb ik een hele leuke tip voor je. Ook leuk trouwens om cadeau te geven aan jezelf.

Natuurlijk gaat het op Moederdag om het gebaar, een lief briefje of chocolade, daar zijn onze moeders vaak ook al erg blij mee maar soms wil je iets bijzonders geven, juist om te laten zien dat ze bijzonder voor je is. En ik denk dat deze Flip spiegel van  Normann Copenhagen daar wel eens perfect voor zou kunnen zijn.

Deze spiegel is ontworpen door Javier Moreno Studio voor Normann Copenhagen en valt gelijk op tussen de andere Design spiegels. En heeft ook de naam Flip Spiegel met een reden. De spiegel zelf kun je namelijk alle kanten op draaien. Zo pak je precies het licht dat je nodig hebt zonder de hele spiegel te hoeven verplaatsen. Als ik zelf een iets grotere hal zou hebben dan had ik de spiegel daar neer gezet op een kastje.

Het mooiste aan de spiegel vind ik het ontwerp. De spiegel heeft rechthoekige ronde vormen en een mat roze coating. Het blad eronder maakt de spiegel helemaal af. Je kunt hier handig spulletjes op kwijt en het zorgt ervoor dat de spiegel er uniek uitziet.

Wat ik ook geweldig vind aan deze spiegel is de grote hiervan. De spiegel is bijna 35cm hoog en daardoor echt een eyecatcher waar je er ook voor zou kiezen deze neer te zetten, en natuurlijk ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals zwart, wit, grijs blauw en geel! Ik denk dus echt dat dit een leuk cadeau is om te geven, en je hier iemand echt heel blij mee kunt maken.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *