Moebe Frame.

Een wishlist, bijna iedereen heeft er wel één. Mijn lijstje is weer een item korter geworden. Want eindelijk heb ik mezelf een Moebe wissellijst cadeau gedaan. Wat ik zo bijzonder vind aan deze lijst? Dat ga ik je vertellen.

Dit is niet zomaar een fotolijst voor aan de muur. De lijst heeft geen achterzijde waardoor je er doorheen kunt kijken. Hierdoor krijg je een prachtig effect als je er een print in doet. En niet alleen posters en foto’s staan mooi maar bijvoorbeeld ook takjes en bloemblaadjes. Voor dit blog ben ik aan de gang gegaan met bloembaadjes.

Deze heb ik eerst een aantal dagen gedroogd, vooral bij de witte bloemetjes geeft dit een mooi effect. Je kunt de echt eiken rand helemaal los halen, deze zit met elkaar verbonden door een rubberen band. Als je deze los hebt komen komt het dubbelglas vrij en kun je deze los van elkaar halen. Zo kun je tussen het glas plaatsen wat jij wilt. Ik vind het een heel mooi effect hebben om voor bloemblaadjes en of takjes te kiezen.

De lijst komt in de kleur zwart en eiken en in 3 formaten; A5, A4 en A3. Ik koos voor het kleinste formaatje, de A5 in eiken. Hier kun je makkelijk een foto of andere herinneringen in kwijt. Je kunt dus zelf creatief aan de slag en dit bijvoorbeeld ook aan passen aan het seizoen. Mijn lijst blijft voor nu even met de bloemblaadjes. Ik ben wel heel benieuwd naar jou ideeën, wat zou jij in de lijst doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.