Mini slaapkamer make-over.

Roomblush 6

Al even wil ik wat anders met de slaapkamer. De hele wand wilde ik niet verven omdat je vanuit de woonkamer ook tegen deze wand aankijkt.

Ik had natuurlijk al eens een strook behang geprobeerd. Lees hier. En liep al een tijdje met het idee om meerdere stroken naast elkaar te proberen met mooi rustig behang. Zo zou ik misschien toch een soort scheiding kunnen creëren met het kast gedeelte dat je vanuit de woonkamer ziet. En na een uurtje behangen ben ik heel blij met het resultaat.

Roomblush 3

Roomblush 4

Roomblush 8

Het behang kocht ik bij Roomblush. Behang Pine heeft een warm grijze kleur en met de witte naaldjes een hele rustige uitstraling. Dit vind ik wel heel belangrijk in mijn slaapkamer. Het was nog best lastig kiezen want al het behang dat ze verkopen hebben de mooiste printjes in de zachtste kleurtjes. Behang Pine in het groen vind ik namelijk ook zo mooi, maar dit zou misschien weer te groen worden met de groene kast.

Boven het bed heb ik een lege lijst gehangen. Deze had ik een tijd geleden gekocht bij Ikea. Doordat de randen best breed zijn kun je hier leuke kaartjes of andere items op neerzetten. Zo creëer je steeds weer een andere sfeer. Ik vind de lijst met poster ook heel mooi hangen maar dit gaf toch meer een winters sfeertje. En nu met de lente in zicht ga ik voor een lege lijst.

Roomblush 1

Roomblush 2

Ook de tafellamp is nieuw die je op de foto’s naast het bed ziet. Deze kocht ik bij bol.com en is van het merk Eglo. Ik koos bewust voor een wat stoerder model en een rood snoer. Dit voor net een beetje extra kleur. Ik ben weer helemaal tevreden met de slaapkamer en het mooie behang, en dit voor nog geen 100 Euro!

Roomblush 5

mijn

5 Comments

  1. Heel mooi Jessica! Ik zie alleen nu pas dat die mint kleurige kast in je slaapkamer staat. Dat had ik via IG nog niet in de gaten!

    Liefs,
    Marleen
    IG: marleenvanderheijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.