Mini jungle & Win!

Veranderen kan soms toch lastiger zijn dan ik eerder had bedacht. Toch ben ik heel tevreden met hoe het nu geworden is, zelfs nu de muur en kast geen andere kleuren hebben gekregen omdat ik eigenlijk gewoon niet weet voor welke ik moet kiezen, of misschien kan ik toch nog niet helemaal afscheid nemen van pastel kleurtjes. Herinneren jullie nog hoe de hoek eruit zag voor de make-over?

Het bankje functioneerde voornamelijk voor accessoires maar had verder weinig functie. Bij Intratuin shopte ik een echt schapenvachtje en een hoop donker groene planten en dit maakt het toch wat stoerder allemaal. Ik heb bij het kiezen van de planten vooral gelet op de verzorging en op de kleur. Ik vond het erg belangrijk dat deze donker groen waren zodat de lieve zachte pastel kleurtjes iets naar de achtergrond verdwijnen. Zo nam ik o.a. een grote Aloë Vera plant en deze bijzondere cactus mee naar huis. Beide hoeven maar 1 keer per week wat water en dat lukt zelfs mij wel. Dit was ook een beetje de hulp vraag die ik stelde aan de Intratuin styliste, want alle planten kunnen ook nog eens goed in mijn lichte woning.

De mooie rotan stoel heeft een plekje gekregen voor de kast, deze word al regelmatig in beslag genomen door Charlie. In de stoel ligt een nieuw groen kussen en boven op de kast natuurlijk nog meer planten, om de jungle hoek helemaal af te maken. Alle potten shopte ik er ook gelijk bij en ik koos voor aarde en groen tinten. De Intratuin styliste heeft mij hier nog heel erg goed bij geholpen want het mixen en matchen van potten kan soms nog best lastig zijn. En mijn favoriete pot? Dit is de groene mand waar de Zebrina plant in zit. Deze past perfect in het nieuwe sfeertje dat ik wilde neerzeten.

Zoals ik al eerder schreef ben ik ontzettend blij met deze nieuwe groene doorkijk hoek. En ik ga niet de enige blijven, een van jullie kan nu ook een make-over t.w.v. 450 Euro winnen van de Intratuin. Kijk snel hier hoe je meedoet!

Ik blijf natuurlijk nog even verder nadenken over een nieuwe kleur op de muur en voor op de kast, en tips blijven meer dan welkom!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.