Materialen en texturen.

materialen en texturen2.

Nieuwe hoekjes creëren, hoe doe je dit nu eigenlijk? Ik denk dat iedereen dit anders doet, maar wat ik hierbij het liefst doe is het mixen van verschillende texturen en materialen. Zo creëer je warmte en diepte. In het nieuwe hoekje in de slaapkamer heb ik wol, stof, hout en steen gemixt. Het begon allemaal met de wollen deken die ik vond bij WoolBlanketOnline.

De deken in de kleur sage green is van wol en heeft een prachtig motiefje. Ik heb een beetje een plaid verslaving en deze mocht zeker niet ontbreken. Ik vind wel dat elke deken in huis een mooi show plekje moet krijgen dus had al bedacht dat deze erg mooi zou staan over een ladder in de slaapkamer. Mocht je nou niet zo van de kleur sage green houden dan weet ik zeker dat je een wollen plaid in jouw favoriete kleur vind bij WoolBlanketOnline, zeker de moeite waard om even rond te kijken.

Vaak bedenk ik voordat ik begin met stylen al de sfeer die ik wil creëren. En omdat dit hoekje in de slaapkamer is wilde ik dit keer een sereen sfeertje neerzetten met natuurtinten.

Materialen en texturen7.

materialen en texturen8.

materialen en texturen5.

Ik begon met de wollen deken in de hoofdrol en voegde hier items aan toe totdat het goed en voldoende voelde. Dit blijft natuurlijk spelen en proberen. Zo voegde ik een gele kaars toe. Dit staat mooi in contrast maar dit was niet de sfeer die ik wilde neerzetten. De gele kaars was dus snel weer weg.

Stylen blijft natuurlijk altijd een kwestie van eigen smaak en vooral doen wat goed voelt. Ik persoonlijk vind het altijd mooi om dus verschillende texturen en materialen te combineren en eigenlijk gebruik ik hierbij altijd hout, en combinatie met grijs en groen tinten ontstaat er zo dan een gezellige maar rustige sfeer.

materialen en texturen4.

materialen en texturen3.

Natuurlijk blijven de spulletjes niet op het bed liggen, deze kunnen ook leuk staan op een tafeltje naast de ladder. Ik ben weer blij met mijn nieuwe hoekje!

materialen en texturen6.

mijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.