Lowbudget vlinderstoel.

Gisteren was een bijzondere dag, FonQ kwam bij mij thuis filmen voor een nieuwe campagne. Ik was al dagen ontzettend zenuwachtig. Natuurlijk moest mijn huisje er goed uitzien, maar ik zou zelf ook gefilmd worden. En eigenlijk voel ik me meer op mijn gemak achter de camera dan ervoor. Ik moest mijn onzekerheid maar gewoon aan de kant zetten want zoiets leuks overkomt je niet iedere dag.

Zaterdag om 08.30 zouden ze beginnen met filmen en vrijdag middag was ik toch nog niet blij met een hoekje. Deze had toch iets meer opvulling nodig dan alleen de mand die er stond. Maar waar vind je last minute nou echt iets leuks, want voor bestellen was het te laat. Ik besloot op de website van Kwantum te kijken, en al snel zag ik hem staan.. de vlinderstoel.

Nou had vlinderstoel Alba al een mooi prijsje want 65 Euro is al niet duur, maar nu was deze in aanbieding voor 35 Euro. De stoel is te koop in 3 kleuren maar de zandkleurige leek mij het mooist hier thuis. Natuurlijk vraag je je gelijk af, is de kwaliteit dan wel goed? Bijna direct reed ik naar de Kwantum en ik verbaasde me toen ik de stoel uitprobeerde. Hij zat heerlijk, de stof was mooi dik en de stoel was stevig en wiebelde niet. Mee nemen dus!

Het was nog even spannend hoe de stoel zou gaan staan, want toen ik thuis kwam was het al donker en dan kun je toch niet helemaal zien hoe de stoel staat. Dat betekende dus dat ik bij daglicht de stoel pas zou zien als de filmcrew er al zou zijn. Uiteindelijk staat de stoel geweldig! Doordat het zitgedeelte van stof is staat deze mooi warm bij de grijze vloer.

Het filmen zelf was geweldig en spannend. Een beetje te beschrijven als een ritje in de achtbaan. Terwijl je naar boven rijdt in het karretje bouwt de spanning op, en wanneer je naar beneden rijdt is het eng en leuk tegelijk. Maar wanneer je dan weer uitstapt wil je nog een keer. Bedankt FonQ en filmcrew voor deze geweldige ervaring. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte wanneer het Fonq campagne filmpje te bekijken is.

1 Comment

  1. Hoi Jessica, heel benieuwd naar het filmpje, zou het zelf ook spannend vinden. En wat een super tip. Ik heb de stoel gelijk gekocht. Dankjewel! Leuk om ook je story filmpjes van de stoel op Instagram te zien. Groetjes Mare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.