Let’s see it all.

Naast interieur en fotograferen hou ik ook van reizen. Ik herinner mij nog dat toen ik dit appartement kreeg ik heel graag een wereldkaart aan de muur wilde maar kon nergens een geschikte vinden, tot vorige maand.

Ik ontdekte deze webshop met echt alle mogelijke ontwerpen die er maar zijn en ineens zat ik met een luxe probleem, teveel mooie wereldkaarten om uit te kiezen. Ik besloot er twee te kiezen. Een iets wat rustigere en een met mint groene tinten die bijvoorbeeld ook heel gaaf is in een kinderkamer.

Het leuke is aan de kaarten dat je deze na eigen wens kunt personaliseren. Zo kun je een eigen formaat kiezen, maar ook de manier waarop de schoolkaart aan de houten latten zit. En wil je eigenlijk liever een poster, kurk of een eigen foto op metaal? Dan is dit ook nog allemaal mogelijk. En dat voor heel weinig geld. Perfect toch?

Ik zelf vind deze schoolbord kaarten het leukst en heb voor het kleinste formaat gekozen. Als ik groter zou wonen en meer muurruimte zou hebben dan zou een wereldkaart van kurk mij ook echt heel leuk lijken, met punaises kun je dan aangeven waar je bent geweest. Bij mij hangen de kaarten afgewisseld boven de eettafel want stiekem vind ik de kinderwereldkaart ook heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.