Een roze lente hoekje.

De afgelopen dagen voelde al echt als lente, en dan is het natuurlijk tijd om fijne bloemen en plantjes in huis te halen, en nieuwe hoekjes te stylen. Dit hoekje werd een beetje meer roze.

Dit ziet er gelijk een stuk frisser uit en veel hoefde ik er niet voor te veranderen. Ik heb alleen mijn groene lamp verwisseld met deze nieuwe vaas cover van Tiny Miracles. Deze is van papier en schrijf je over een bijvoorbeeld een flesje heen. Zo geef je een vaasje gemakkelijk een kleine make-over. De roze vaas cover is verkrijgbaar in heel veel andere kleuren en in 2 maten. De cover die je hier op de foto’s ziet is de small pink cover.

De covers hebben al een erg fijn prijsje, maar wat het kopen van de cover extra fijn maakt is dat je niet alleen jezelf helpt maar ook de vrouwen in India die de producten voor Tiny Miracles maken. Dit is wat Laurien en Pepe ook graag wilde bereiken, een inkomen bieden aan de armste vrouwen in India, zo kunnen bijvoorbeeld ook de kinderen van deze vrouwen weer naar school. Ik vind dit een prachtig doel.

Ik probeer nog even extra te genieten van dit fijne roze hoekje want over 4 weken is het zo ver, de renovatie van mijn appartementen complex. Iets waar ik al weken tegen op zie maar niet heel veel tegen kan doen. Het is een lang verhaal en ik zal jullie er meer over vertellen in een volgend blog, volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.