Krukjes en meer.

Als je snel rond kijkt in jouw interieur, hoeveel krukjes tel je dan? Ik heb er alleen al 6 staan en dan woon ik niet heel groot. Krukken zijn de laatste jaren onmisbaar geworden in ieder interieur. Maar waarom is dit precies?

Deze vraag is heel gemakkelijk te beantwoorden. Dit is omdat een kruk veel mogelijkheden heeft om deze voor te gebruiken. Bij mij worden ze vooral gebruikt als plantenstandaard, zitplek of bijzettafel. Mijn nieuwste aanwinst is dit mooie model van Vitra.

Ik ben altijd al een fan geweest van de Vitra stoelen en dan ook extra blij dat ik met deze mooie kruk mag pronken. De Elephant Stool Kruk is ontworpen door Sori Yanagi. Het mooist aan deze kruk vind ik zelf zijn de ronde en speelse vormen. Eerder zag je niet heel veel zwarte items binnen mijn interieur maar de laatste periode komen er toch wat donkere accessoires binnen. Dit geeft net iets meer contrast met het wit en de pasteltinten. Maar vind je de kruk mooier in een lichtere kleur? De kruk is ook verkrijgbaar in het creme wit.

Zoals je misschien al is opgevallen is er nog meer verandert in mijn interieur. De groene kast is weg. Deze was altijd echt een eyecatcher maar viel van ellende bijna uit elkaar. Tijd voor iets nieuws dus. Deze nieuwe kast heeft het stoere van een locker en het zachte van de vitrine kast, omdat het wel een hele lichte doorkijk werd zocht ik iets voor achter de kast. Ik heb er eerst aan gedacht de muur te verven maar dit zou zo druk staan in mijn kleine appartementje. Ik heb daarom voor behang gekozen en dan voor twee stroken die achter de kast lopen. Het behang heeft een groene print. Het was niet gemakkelijk op de foto te krijgen maar als je goed kijkt dan zie je het. Hoe vind jij deze nieuwe doorkijk geworden?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.