Kleur Keramiek.

Soms kom je zo iets moois tegen dat je dit gewoon met iedereen zou willen delen. Zo ontdekte ik op Instagram @kleur_keramiek. Inge maakt alles, van bordjes en schaaltjes tot kopjes.. helemaal zelf. En ik mag ook nog eens wat leuks weggeven!

Op het moment dat ik een kijkje nam in de Etsy webshop van Inge was ik opslag verliefd. Want zeg nou zelf, hoe ontzettend mooi is al dat gekleurde servies met die prachtige printjes? Ik koos zelf voor dit mooie oud roze bordje met de naam Fraxinus. De kleur past perfect bij de andere kleurtjes in huis en komt in de kast te staan, want dit bordje is natuurlijk veel te mooi om van te eten.

En heb je nog geen Instagram account? Dan zou ik deze snel even aanmaken. In Februari bestaat dit blog 2 jaar en dat vier ik natuurlijk graag met jullie door de mooiste cadeautjes weg te geven.

En ik mag beginnen met weggeven van een mooi bordje van Kleur Keramiek t.w.v. 30Euro. En het allerleukste, je mag zelf de kleur en de print kiezen! Inge maakt deze dan helemaal speciaal voor jou. Kijk dus vooral even rond in de Etsy webshop naar de beschikbare printjes en kleuren. Om te kunnen winnen heb je wel een Instagram account nodig en kun je de volgende stappen volgen:

  • Volg @kleur_keramiek en mij @jess_vdberg
  • Laat een reactie achter onder de “giveaway” foto en vertel hierin voor welke kleur en print jij kiest.
  • Tag minimaal 2 andere personen die dit misschien ook leuk vinden.
  • Donderdag 2 Februari word hier op dit blog een winnaar bekend gemaakt.
  • Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.