Kitchen board Bear.

Lilesadi bear 5

Met een niet al te grote woning hou ik van multifunctioneel. En toen ik de houten broodplank van Lilesadi zag was ik gelijk verkocht.

Deze houten broodplank kun je namelijk niet alleen als snij, hapjes of broodplank gebruiken, maar deze beer staat ook nog eens ontzettend mooi in ieder interieur.

Lilesadi bear 3

Lilesadi bear 1

Aan de ene zijde van de plank zijn mooie strakke lijnen gebrand en aan de andere zijde vindt je het logo van Lilsadi. Beide kanten verschillen van kleur. De ene zijde is wat donkerder en dieper van kleur dan de andere kant. Ook dit vind ik erg handig. Ik heb bijvoorbeeld meer de warmere kleuren hout in huis, en dit matcht dan weer erg mooi met elkaar. De plank krijgt bij mij een mooi plekje in de kast naast de eettafel.

Lilesadi bear 2

In de webshop van Lilesadi vindt je niet alleen mooie keukenartikelen maar ook plaids, kussens, posters en sieraden allemaal met een warm Scandinavisch randje. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Lilesadi bear 4

 

In mijn vorige blog vertelde ik al dat ik ben genomineerd voor de Vtwonen Meet the blogger audience award. Nog steeds voel ik me zo trots, dankbaar en blij! Tot 13 september 2015 kun je hier stemmen op dit blog. Stemmen lukt niet vanaf elke mobiele telefoon, maar vanaf de laptop of computer gaat dit probleemloos. Alvast heel erg bedankt!

mijn

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.