Het tuincentrum, een bron van inspiratie.

tc8

Er is een plek bij iedereen in de buurt waar je heen kunt voor mooie woon en tuin inspiratie. Het tuincentrum. Vroeger als ik met mijn moeder mee moest vond ik het helemaal niks. Het duurde te lang en ik had niks te doen. Nu is het een plek waar ik graag kom. Niet alleen verkopen ze er de mooiste tuin meubels en planten, je kunt er ook terecht voor woonaccessoires. Ik geniet altijd het meest van alle mooie gestylde hoekjes.

tc7tc5

Deze foto’s heb ik gemaakt bij de Eurofleur in Leusden. Ook voor de kinderen hebben ze een leuk binnenspeel gedeelte. Dus een paar uurtjes niks te doen? Ga lekker naar het tuincentrum.

tc1

tc2

tc4

2 Comments

  1. Hartstikke leuke foto’s. Zelf ben ik recent bezig geweest met de tuin. Hebben alles aangepakt. Ik ben voornamelijk blij met de verlichting, die geeft zoveel knusheid aan de tuin, wanneer het donker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.