Ik moet iets toegeven ..

kleur 3

Ik moet iets toegeven, ik heb het weer gedaan. Ik had nog zo het goed voornemen het niet te doen. Maar zijn goede voornemens er niet om te breken? Ik heb de muur weer geverfd. En oeps, niet alleen de muur.

Het begon met een leuk klein krukje van de kringloop en een irritatie aan de pastel groene kleur op de muur.

kleur 8

Begrijp me niet verkeerd, ik vond de groene kleur mooi maar wilde iets stoerders om te combineren met de andere pastel en roze tinten in huis. En besloot te gaan voor de kleur Geordend van Histor. Ik was al langer met deze kleur bekend want deze had ook al op de kast gezeten. Het krukje dat ik bij de kringloop vond besloot ik Peach Pink te verven. Dit is een matte lak van Ashford & Sons te koop bij Kwantum. Deze potjes hebben een heel mooi prijsje, want voor 4 Euro kun je al experimenten. Ik was deze verf al eens tegen gekomen en mijn vriendinnetje Mariët (instagram: @missjettle ) vertelde ook heel enthousiast over deze verf, dus besloot ik deze voor het kringloop krukje te proberen.

kleur 7

kleur 5

Toen ik de groene kleur op de muur had, vond ik deze wel wat donker uitvallen. Ik begon te twijfelen. Moet ik toch voor een lichtere kleur groen kiezen? En daarbij kwam dat het bankje geverfd in Earlydew van Flexa niet meer bij het geheel paste. Naar heel lang twijfelen besloot ik een gok te nemen en het bankje in dezelfde kleur te verven als het krukje. En ik ben zo ontzettend blij en tevreden met het resultaat! Het is een mooi geheel en het perzik roze staat prachtig tegen het donker groene!

kleur 1

kleur 6

Ik heb me niet aan mijn goede voornemens gehouden, maar ben stiekem blij dat ik dit niet heb gedaan. Experimenten met kleur is leuk en soms pakt het goed uit en soms iets minder naar wens. Maar doe vooral waar je jezelf prettig bij voelt. Het is het belangrijkste dat je jezelf thuis voelt.

mijn

7 Comments

  1. Wauw super mooi geworden Jessica! Perfecte combinatie het stoere groen met het pastel roze. Ik heb laatst fudgy ochre en Peach pink gehaald ook van dit merk. Ik ga o.a mijn eetkamerstoel ermee verven! 🙂

  2. Wat een toffe kleurencombi zeg! En ik wist helemaal niet dat de Kwantum ook verf verkoopt! Ik ben wel benieuwd hoe de kwaliteit is, of het meer een verf is ‘om naar te kijken’ of dat je er ook een voorwerp mee kunt verven dat intensief gebruikt wordt.

    1. Hi Wendy, dank je wel! De verf had op het krukje wat meer moeite en lagen nodig maar op t bankje pakte deze perfect. Mooie matte kwaliteit!Ik weet nog niet zo goed hoe deze blijft zitten bij intensiever gebruik. Wel maakt de prijs t leuk gewoon een keer te proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.