Het nieuwe design van MiaCara.

MiaCara, het design merk voor alles voor jouw hond en kat heeft een nieuw ontwerp genaamd; Nido. Al eerder schreef ik een blog over een aantal MiaCara producten en wat mij altijd weer opvalt is dat Charlie elk product geweldig vindt. En katten kunnen best kieskeurig zijn.

Niet alleen katten kunnen kieskeurig zijn, maar ook ik ben kieskeurig over wat er in mijn interieur terecht komt. Het moet natuurlijk wel allemaal bij elkaar passen en mijn style zijn. Nido voldoet niet alleen aan Charlie’s eisen maar ook aan de mijne.

Nido is een gehaakte mand voor katten en voelt aan als een stevig dik tapijt. Het randje zorgt natuurlijk voor het veilige gevoel bij de kat. Charlie is nogal een grote lange kat en ligt er soms half overheen maar toch komt hij steeds weer terug om te liggen op zijn nieuwe favoriete plekje! De mand komt in 3 kleuren, donker grijs, groen mint, en bruin. De mand op de foto is de groen mint variant. In het echt valt deze een beetje blauw licht grijs uit, maar nog steeds even mooi!

Ik had Charlie graag wat minder slapend gefotografeerd maar helaas wil meneer met de regen buiten alleen maar liggen snurken, zelfs toen ik de mand verschoof met hem erin voor de foto’s.

Ik kan niets anders zeggen dat dit mooie nieuwste ontwerp ook weer meer dan geslaagd is, ook namens Charlie erg bedankt voor deze weer mooie design mand!

1 Comment

  1. Wat een gaaf design!

    Misschien een gekke tip maar je foto’s (je website geopend op mijn Macbook) zijn ontzettend korrelig en wazig. Valt jou dit ook op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.