Groen of roze?

Dat ik van pastel kleuren hou binnen mijn interieur is geen verrassing meer ondertussen. Groen en roze zijn mijn favoriet, en ik wissel graag af tussen deze twee. De laatste maanden had ik veel groen tinten in huis maar nu was ik wel weer toe aan wat meer roze, dit is gelijk weer een leuke gelegenheid om mijn favoriete Rust-Oleum  meubelverf er bij te pakken.

In een vorig blog las je hoe ik aan de gang ging met de spraypaint. Deze keer pakte ik de kwast er weer bij. Het krukje dat eerst pastel groen was is nu mooi oudroze. Voeg er wat andere accessoires in dezelfde roze tint aan toe en je hebt gelijk een ander sfeertje.

Ik vind deze verf zo geweldig om meerdere redenen, zo ruikt deze bijna niet, dekt het in één keer en heeft een matte afwerking. Binnen 20 minuten had mijn favoriete krukje een andere kleur.

Heel soms denk ik er wel eens aan helemaal van kleur te veranderen in huis en voor mooie donkere tinten te gaan. Maar voor nu blijf ik nog lekker even in mijn pastel- wereldje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.