Finishing touch.

Bij een nieuwe muurkleur hoort natuurlijk een nieuwe lamp. Nee, om heel eerlijk te zijn hing er al een tijdje geen lamp. Ik zocht een lampenkap van bamboe of iets dat er op leek maar in een niet te groot formaat zoals je deze momenteel bij bekende woonwinkels ziet. Tot ik deze van Dutchbone bij fonQ.nl tegenkwam.

Deze lamp genaamd Nana is niet van bamboe of riet maar gemaakt van bananenbladeren en helemaal met de hand gevlochten. De lamp heeft een diameter van 34,5 cm en is daarmee perfect voor mijn slaapkamer.

De verschillende tinten van het vlechtwerk vind ik denk nog wel het mooiste aan de lamp, dit staat erg mooi bij de roze en grijs tinten in de slaapkamer. De lamp kun je zelf in hoogte verstellen. Voor de foto’s heb ik deze iets lager laten hangen dan dat deze daadwerkelijk hangt. Maar zoek je nog een leuke lamp voor boven de eettafel dan kan deze lamp qua formaat en hoogte dus ook perfect!

Er is nu een duidelijk verschil qua inrichting tussen de woon en slaapkamer, dit vind ik juist wel erg leuk. In de woonkamer mag de lamp best wat strakker ogen dan in de slaapkamer, en deze leuke lamp is precies wat ik zocht voor de slaapkamer! Wat voor een lamp hebben jullie in de slaapkamer? Ik ben benieuwd!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.