Even weer alles omgooien.

Iedereen die gek op interieur is herkent dit vast, we hebben allemaal een aantal hoeken die wij graag veel veranderen. Dit kan zijn de muurkleur, of gewoon nieuwe accessoires. Bij mij is dit de wand achter het bed.

Deze heeft al verschillende kleuren gehad. Maar nu dat ik hier een posterwand heb gecreëerd vorig jaar is het een stukje makkelijker om er iets nieuws neer te zetten. Ik verander gewoon gemakkelijk de poters voor andere. In samenwerking met Desenio mocht ik weer leuke nieuwe posters uitzoeken. Mijn favoriet is de POPPIES 2 bij Desenio.nl. En ik heb voor jullie ook gelijk iets leuks, met de code “JESSVDBERG” krijg je 25% korting op posters en lijsten van 21 t/m 23 Augustus. De code geldt niet voor posters en lijsten uit de “handpicked” en “collaboration” collectie. Wees er dus snel bij!

Ik koos bewust voor posters met groene en zacht roze tinten, want zo creëer je toch een geheel op de muur zelf wanneer de posters verschillende prints hebben. De andere posters die je op de foto ziet zijn de SEA TURTLE en de WHITE CABBAGE. Ik had er direct bijpassende lijsten bij besteld. Zo kon ik alles in een keer aan de wand hangen. Hieronder zie je ook gelijk hoe de wand er vorig jaar uitzag.

Wil jij ook aan de gang en je posters vernieuwen? Vergeet dan niet de kortingscode te gebruiken. Niks is leuker dan regelmatig alle hoekjes even te veranderen toch?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.