Emma, een nieuw matras.

emma-matras-1

Meerdere momenten dacht ik vandaag na over hoe ik het beste kon omschrijven hoe mijn nieuwe matras vannacht lag. Heerlijk, fijn, geweldig, ontspannend alsof ik op veertjes sliep, dit waren allemaal woorden die in mijn gedachten voorbij kwamen.  Maar een matras is eigenlijk heel persoonlijk.

De ene persoon slaapt graag op een hard matras en de ander juist heel zacht. Ik slaap graag op een niet te zacht matras. Ik wil het gevoel hebben dat ik op veertjes lig en tegelijk wil ik dat mijn lichaam op de juiste plekken ondersteund word zodat ik uitgerust weer wakker word.

emma-matras-2

Toen ik gister avond op mijn nieuwe Emma matras lag voelde ik me gelijk ontspannen. En nu had ik al een erg goed matras.. dacht ik. Maar toen ik wakker werd op Emma matras had ik echt het gevoel dat mijn lichaam ondersteund werd.

Emma is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland en bestaat uit meerdere lagen. Alle lagen zorgen uiteindelijk voor de perfecte nacht rust. En niet te vergeten het uiterlijk van het matras. Ik had al een boxspring matras dat aardig dik was, en tuurlijk kocht ik hoeslakens speciaal bestemd voor dikke matrassen, maar altijd na een paar nachten schuift zo’n laken iets omhoog. En dan kijk je eigenlijk tegen een minder mooi matras aan. Maar nu niet meer! Want wat is het design van Emma mooi! De zijkant heeft een warme donker grijze kleur. Eigenlijk heb je met dit matras geen bed meer nodig.

emma-matras-3

emma-matras-5

Maar om weer even terug te komen op hoe ik mijn nieuwe matras kan omschrijven? Gewoon geweldig. En het fijn is, je kunt het matras 100 dagen proberen en hebt 10jaar garantie. Gewoon proberen dus!

En nog een leuk extraatje, als je nu de kortingscode “Launch50” gebruikt bij het afrekenen dan krijg je ook nog eens 50Euro korting. Slaap lekker!

emma-matras-4

mijn

2 Comments

 1. Op zoek naar Emmamatras ervaringen kwam ik hier toevallig terecht Jessica.
  Je maakt er wel werk van. Mooi!
  Ben je nog tevreden met je Emma?

  Groet
  Erno

  1. Hi Erno,
   Dank je wel, leuk om te horen. Ik ben nog erg blij met het matras.
   Het ligt precies goed naar mijn behoefte en zakt niet door. Natuurlijk blijft een matras
   altijd anders voor ieder persoon, gelukkig extra fijn dat je het matras 100 dagen mag proberen!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.