Vintage touch.

Waarom voor één woonstijl kiezen als combineren juist zo leuk is. De laatste tijd merk ik een aantrekkingskracht richting de vintage-look. Dit is zo leuk te combineren met Scandinavisch, modern of indistrueel. Zo mocht ik bij Orikomi een lamp uitkiezen. Ik viel opslag voor dit mooie mint groene wild flower exemplaar.

De kap is van papier en komt in daadwerkelijk elke kleur die je maar kunt bedenken. Ik vind het juist leuk aan deze lamp dat deze een vrolijk bloemen patroon heeft. Dit fleurt een rustige ruimte gelijk op, een echte eyecatcher.

Juist door soms woonaccessoires toe te voegen in huis die net even anders zijn dan de stijl die je al toe past creëer je een eigen look. En deze mooie lampen helpen daar gemakkelijk bij. Zoek je een rustigere kleur en patroon? Dan weet ik zeker dat je ook slaagt. En ook niet geheel onbelangrijk, de lamp komt met snoer en je hoeft niet zelf te vouwen. Fijner kan het niet toch?

Nu hangt de lamp bij mij in de slaapkamer maar ik denk dat ik deze verplaats naar een hoekje, misschien wel naast de bank. Dank jullie wel Orikomi, ik ben ontzettend blij met deze prachtige lamp!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *