Een nieuwe werkplek.

Mijn groene kast heeft een meter moeten opschuiven voor een bureau. Eigenlijk is het een laptoptafel en past dus qua formaat perfect in mijn mini huisje. Eerder werkte ik altijd aan de eettafel, maar dit brengt toch wel veel gedoe met zich mee door het verslepen van spullen steeds. En toen ik dit perfecte formaat eindelijk vond begon de zoektocht naar het perfecte lampje voor erbij.

Ik ging op zoek tussen de Design lampen, en kwam al snel deze Bollard lamp tegen. Deze herkende ik gelijk want ik was deze al vaker tegen gekomen bij andere leuke bloggers. Deze lamp leek me geweldig voor in dit hoekje. Allereerst heeft de lamp namelijk een stekker. Dit is zo ontzettend fijn, want zo kun je de lamp plaatsen waar je wil, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. En ontwerper Shane Schneck dacht verder dan dat. Hij ontwierp de lamp zo, dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Allereerst voegde hij hier een snoer van 3 meter aan vast. Zo kun je deze op verschillende manieren stijlen. Ik heb deze speels om een Muuto dot in de kleur mosterd geel gehangen.

En wat nog leuker is aan de Bollard lamp van MENU Design.. je kunt deze ook eenvoudig de andere kant op laten schijnen, erg handig als je geen direct licht nodig hebt maar meer sfeerverlichting. De ledlamp voor in de lamp moet je wel even los kopen, maar deze zijn helemaal niet duur ook. Bij sommige lampen zit de ledlamp er helemaal in gemonteerd, maar als je lichtbron stuk gaat of op is dan kun je gelijk de hele lamp weg doen. Niet nodig dus met deze mooie en slimme lamp.

Erg blij ben ik met dit lichte nieuwe werkhoekje, normaal staat de groene kast direct tegen het bureau aan maar deze heb ik voor de foto’s even aan de kant geschoven. Het enige wat nu eigenlijk nog mist is een mooie stoel erbij. Afgelopen week pakte ik de eetkamer stoel erbij. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik voor een opvallendere roze of groene stoel ga, of een wat rustiger blijf qua kleur. Tips zijn zeker welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *