Durf jij ook?

Oranje accessoires in je interieur, zou jij het durven? Ik wel, ik vind deze kleur zelfs erg mooi staan met de trendkleuren van dit moment; roze en groen. Ik viel dan ook direct voor dit plaid van Muuto met roze, blauwe en oranje tinten. Misschien niet de kleuren die je direct bij mij zou verwachten in mijn interieur.

Ook tijdens de iets koudere Nederlandse zomer avonden zit ik nog graag wel eens onder een plaid. De meeste plaids zijn toch wat dikker maar dit plaid is perfect voor de zomer doordat het niet van wol is maar van dikker katoen. Het plaid met de naam Muuto Loom plaid komt in veel verschillende kleuren maar zeg nou zelf, deze warme tinten geven toch direct een warm zomers gevoel in je interieur?

Ik denk dus eigenlijk dat oranje tinten binnen je interieur heel goed kunnen en vooral in de zomer. Combineer je deze warme kleur met een mooi zomers veldboeket dan ben je in een keer klaar. Extra fijn tijdens deze regenachtige dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.