Design voor jouw huisdier.

Miacara 6

Design voor de kat en hond, waarom niet? Natuurlijk is een kat net zo blij met een kartonnen doos maar een doos staat natuurlijk wel wat minder mooi in huis.

Bij Miacara weten ze wat katten, honden en wij mooi vinden. En ik mag jullie hier wat over vertellen. Dit doe ik niet alleen graag omdat ik de producten ongelooflijk mooi vind, maar het is ook wel heel leuk om Charlie weer op de foto te zetten.

Miacara 9

Mijn favoriete item is mand Anello. Het gebogen Essen hout en de roestvrij stalen poten zorgen dat deze perfect staat in mijn interieur. Anello komt in twee kleuren, Walnut en Ash. Op de foto zie je de kleur Ash met het zachte kussen in de kleur Ivory. Charlie lag er gelijk heerlijk in dus dit prachtige pronkstuk in huis is goedgekeurd.

Miacara 8

Miacara 3

Charlie heeft zelf ook een favoriet item, dit is een kattenspeeltje met de naam Topo. Topo is gemaakt van echt leer en schapenvacht. En gelijk toen ik het uit de verpakking haalde werd hij wild. Hij speelde er niet alleen langdurig mee, hij likte zelfs het leer. Dit heb ik hem nog nooit zien doen met een speeltje. En misschien ken je het wel, het meeste kattenspeelgoed heeft fel gekleurde kleurtjes en meestal na dat ik er mee speelde ruimde ik dit weer snel op uit het zicht . Dit hoeft met Topo niet meer. Het bolletje schapenvacht op de foto heeft ook de kleur Ivory en past dus mooi bij het kussen van de mand.

Miacara 7

Nu heeft Miacara veel mooie design producten voor honden en katten en ik zou eigenlijk de hele collectie wel willen hebben! Want hoe mooi is dit kattenbed voor de kat? Charlie is in ieder geval goed verwend. Heel erg bedankt Miacara. Ook namens Charlie!

Miacara 1

Miacara 4

mijn

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.