De make-over part2.

Afgelopen zaterdag was het zo ver, de afspraak met de Intratuin stylist. In mijn vorige blog kon je hier al meer over lezen. Zo was ik erg benieuwd welke planten er geschikt zijn voor mijn woning omdat ik veel licht heb maar geen direct zonlicht. Hier gaf Sandra, de styliste waar ik een afspraak mee had direct al antwoord op.

Dit was heel simpel, alle planten zijn geschikt voor mijn woning. Daglicht is gewoon voldoende. Als ik heel veel schaduw had dan was het een ander verhaal, maar in mijn huis is weinig tot geen schaduw. We konden dus gelijk verder kijken naar leuke geschikte planten en woonaccessoires.

Maar nog even snel terug op de Intratuin locatie waar ik een afspraak had. Wat was het hier mooi! Ik vind dat je bij elke Intratuin locatie kunt zien dat er echt aandacht word gestoken in de styling. Zo waren er verschillende thema hoeken, waar je echt kun laten inspireren voor je hele inrichting.

En misschien wel geïnspireerd door alle gave houten details die ik in deze vestiging tegen kwam, maar ik kwam thuis met mijn droomstoel, en een hoop groene planten zoals ook de mooie grote Alocasia Zebrina. Deze plant heeft een mooie zebra print. Ik verklap nog niet alles want het is natuurlijk leuker om straks het eind resultaat als totaal plaatje te zien, maar het begin is er zeker! Ik heb voor stoerdere materialen gekozen dan dat waar ik normaal gesproken voor kies. En ben al echt tevreden met mijn plantenhoek.

Er is nog wel een gedeelte rondom deze make-over waar ik nog niet helemaal over uit ben. De muurkleur en de kastkleur. In het vorige blog schreef ik dat ik de kast donker groen zou gaan verven. Hier ben ik over gaan twijfelen en ook ben ik nog niet helemaal zeker van het idee om de muren geen kleurtje te geven, misschien toch weer iets met behang? Ik ga er nog even over nadenken!

Hieronder al een kleine sneak peek van wat nieuwe items!

1 Comment

  1. Super leuk en lekker fris ziet er eruit, het stoeltje vind ik heel erg leuk. Als ik het goed begrijp heb je deze bij de Intratuin gescoord?! Ik ben benieuwd wat je nog gaat doen met de kast en de muren.

    Lieve-groetjes,
    Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.