De make-over Part1.

Waar ik eerder elke paar weken wel iets veranderde is er nu al een aantal maanden niks gebeurd. Dit is natuurlijk niet heel erg, maar ik wil het nu helemaal anders. Op Instagram plaatste ik afgelopen weekend al de vraag wie er leuke ideeën en tips heeft. Hier kwamen veel leuke reacties op.

Het gaat vooral om het interieur aan de raamkanten van mijn appartement en de pastel kleurtjes. Ik vind de kleurtjes mooi, maar het begint een beetje too much te worden. Ik kreeg veel tips om een donkerdere contrast kleur toe te passen zoals donker groen en Denim drift. Donker groen lijkt mij erg mooi. De kast die nu pastel groen is zal ik dan ook misschien donker groen gaan verven, ook lijkt het mij leuk om met planten aan de slag te gaan in de vensterbank voor een stoerder effect.

Qua accessoires zal ik meer roze en pastel kleurtjes gaan weghalen en donkerdere kleuren toevoegen, zodat het geheel nog wat stoerder wordt. Ook wil ik meer aardtinten gaan toevoegen en dan in de vorm van hout. Het grove van hout zal ook dat stoerdere randje geven. Ik kreeg ook een leuke tip om een radiator ombouw te maken. Deze tip vond ik ook erg leuk en hou ik ook zeker in gedachten.

Zelf was ik al op zoek gegaan op Pinterest naar inspiratie en deze foto sprak mij wel heel erg aan. (foto: Pinterest, bron onbekend)

Ook deze woning heeft grote ramen en wat mij het meest aanspreekt zijn de groen tinten in combinatie met hout. Voor aanstaande zaterdag heb ik dan ook een afspraak gemaakt met een Intratuin stylist. Mijn woning is namelijk heel licht maar ik heb geen zon. Ik ben dus wel benieuwd welke planten geschikt zijn in mijn vensterbank en misschien heeft ze naast jullie tips nog wel meer handige tips. Ik kijk er al erg naar uit, en naar het shoppen natuurlijk! Want naast planten denk ik dat ik ook erg goed zal slagen voor accessoires en meubels.

Ik hou jullie op de hoogte, en meer tips en ideeën blijven welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.