Cable light.

Een lamp van keramiek in het mint groen, ik was deze nog niet tegen gekomen. Tot ik de design lampen van Patrick Hartog ontdekte, ik was gelijk fan van zijn strakke maar toch ook speelse ontwerpen.

En dan natuurlijk helemaal van mijn nieuwe Cable Light in het mint groen. Deze lamp is helemaal van porselein met details van staal en hangt aan extra lange groene kabel van stof.

Hoewel dit model niet heel groot is heb ik er bewust voor gekozen deze boven de eettafel te hangen, maar niet zoals mijn vorige lamp er recht boven. Ik heb de lamp iets naar links verplaatst zodat deze iets meer naar de hoek hangt. Dit geeft ook nog eens een veel ruimer gevoel in de woonkamer. Perfect voor mijn niet te grote woonkamer.

Deze gave lamp is er ook in de vorm van een vloerlamp, tafellamp en in een groter formaat Cable Light, en heb je liever een neutralere kleur? Dan kun je ook voor de kleuren zwart of wit kiezen. Als ik in de toekomst ooit een grotere woning krijg dan zie ik de lamp ook zeker boven een mooi dressoir hangen.

Wat me nu eigenlijk nog het meest verraste is hoe mooi ik de lamp boven mijn eettafel vind hangen. Ik dacht altijd dat door een lamp met een kleurtje de hoek heel druk zou worden. Dit blijkt helemaal niet het geval, de lamp maakt het juist helemaal af.

Dank je wel Patrick voor deze prachtige design lamp!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *