Bloemendekbedovertrek, en hoe overtuig je jouw vriend.

Bloemen, het blijft een trend. En een bloemen dekbedovertrek stond al een tijdje op mijn wishlist. Je vind ze in alle kleuren met de meest verschillende bloemen. En met dit dekbedovertrek van Essenza via FonQ zit je in een keer goed. Wil je weten waarom?

Op dit dekbedovertrek vind je alle mogelijke bloemen die er maar zijn. Ik heb het overtrek een week op mijn bed gehad en nog vond ik bloemen die ik nog niet eerder had gezien. Het overtrek is van katoensatijn en dus heerlijk zacht en ook nog eens aan beide zijden te gebruiken. De andere kant heeft een blauw grijze kleur. Ben je de bloemen even zat, dan draai je het overtrek en de slopen gewoon om.

Misschien denk je nu wel; ik vind het erg mooi maar ik weet niet hoe ik mijn vriend eronder krijg. Bloemen ogen natuurlijk al snel romantisch maar ik denk als je je accessoires aanpast dan kan het allemaal heel erg mee vallen. Kies bijvoorbeeld voor wat extra kussens met neutrale kleuren en haal de bloemen even van het nachtkastje. Je kunt ook nog een plaid over het voeteneind leggen in een neutrale kleur om het helemaal af te maken. Hou je wel van romantisch? Voeg dan juist zachte pastel tinten toe. En zoals ik al eerder vertelde, je kunt het dekbed ook aan de andere zijde gebruiken zonder bloemen.

Zelf vind ik het overtrek ook erg mooi matchen met groen tinten. En nogmaals het dekbedovertrek slaapt heerlijk zacht. Ik hoop dat deze simpele styling tips jou en (en je vriend) hebben kunnen overtuigen en jullie binnenkort ook onder de bloemen slapen. Is dit nouw net niet helemaal jouw kleur? Dan is deze overtrek er ook nog in het roze!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.