Binnenkijken bij Daniel, Karlijn en Koosje.

k en d 7

Vanmorgen mocht ik het fijne huis van Daniel (32), Karlijn (31) en kat Koosje fotograferen. Toen ik de eerste foto’s van hun mooie huis op Instagram zag was ik gelijk onder de indruk. Wat een mooi thuis! Kijk je mee?

k en d 11

Karlijn en Daniel wonen in een jaren 30 rijtjes huis in Utrecht. Wat mij gelijk bij binnenkomst opviel waren de planten en natuurlijk de blauwe lambrisering op de muur. Ik vroeg ook bijna gelijk hoe ze op het leuke idee waren gekomen van de vorm van de lambrisering. Karlijn vertelde dat ze graag een lijn op de muur wilde, maar niet standaard de helft van de muur wilde verven. Daniel is toen gaan meten en ontwerpen, en zo kwamen ze tot dit leuke idee. Deze loopt door over de hele wand en geeft zoveel sfeer.

k en d 6

k en d 13

k en d 1

Wat is zo bijzonder vind aan de woonkamer is dat je overal wat ziet, en deze toch tegelijkertijd zoveel rust uitstraalt. Dit is ook waar ze zelf blij van worden. Karlijn houdt van veel losse kleine spulletjes verzamelen en Daniel juist niet. Het voelt voor beide als een fijne balans nu. En stiekem ben ik hier wel een beetje jaloers op. Want zelf vind ik het altijd lastig een juiste balans hierin te vinden. Dit huis geeft zoveel inspiratie.

k en d 12

k en d 10

k en d 8

Niet alleen beneden is het prachtig maar boven ook. De slaapkamer heeft een mooie groen, blauwe kleur en het bed van hout maakt het ook hier weer helemaal af. Ook de werk/kleedkamer heeft weer een andere uitstraling en zo word je blij verrast door elke kamer waar je inloopt.

k en d 14

k en d 5

k en d 15

In de toekomst wil het stel nog de badkamer, wc en zolder aanpakken. Ik weet zeker dat deze net zo mooi worden als de rest van jullie huis. Nogmaals heel erg bedankt dat ik langs mocht komen en foto’s mocht maken. Ik ga van de week maar eens langs het tuincentrum voor meer planten, want wat staan deze gezellig!

Wil je meer foto’s zien van Karlijn haar prachtige huis? Volg haar dan op Instagram @houseof_kar.

k en d 2

k en d 4

mijn

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.