Binnenkijken bij.. Bodil (30) en Zeus (1).

bo-binnenkijken-3

Vanmiddag mocht ik weer fotograferen in een prachtig huis, het huis van mijn vriendinnetje Bodil. Bodil en haar zoontje Zeus wonen nu 2 jaar in deze ruime jaren 30 woning in Amersfoort.

Altijd als ik op bezoek ben geweest in haar prachtige woning, ga ik naar huis vol wooninspiratie en dit deel ik natuurlijk ook graag met jullie.

De woning heeft prachtige karakteristieke details zoals glas in lood ramen en mooie houten balken in de slaapkamer. Deze eigenschappen in combinatie met een naturel Scandinavisch interieur is naar mijn mening een prachtige combinatie.

bo-binnenkijken-4

bo-binnenkijken-2

bo-binnenkijken-13

bo-binnenkijken-7

Met de servieskast en koperen booglamp als mooie eyecatchers is alles in de woonkamer in balans. Zeus heeft naast de bank een eigen speelhoek maar zonder een eigen hoekje zou hij ook genoeg beweeg en speel ruimte hebben. En hoe gaaf is de zitbank? Deze losse elementen kun je neerzetten zoals je zelf wil, en zit heerlijk!

bo-binnenkijken-5

bo-binnenkijken-12

bo-binnenkijken-15

bo-binnenkijken-1

De slaapkamer is al even prachtig als beneden en wat gelijk opvalt is de grote houten balk voor in de kamer. De slaapkamer ligt namelijk op de zolder. De vorige bewoners hebben hier op maat gemaakte kasten in gebouwd waardoor je een zee van ruimte overhoudt. De kamer heeft aan beide kanten ramen en is hierdoor net als de rest van het huis heerlijk licht.

bo-binnenkijken-9

bo-binnenkijken-8

bo-binnenkijken-10

bo-binnenkijken-11

Zelf is Bodil nog niet helemaal tevreden met de keuken en wordt de slaapkamer van kleine Zeus binnenkort aangepakt. Ik verwacht dat deze net zo fijn worden ingericht als de andere ruimtes in huis! Lieve Bodil, dank je wel dat ik jouw prachtige woning mocht fotograferen!

bo-binnenkijken-14

mijn

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.