Behang 2.0

Daar ging ik weer afgelopen weekend, het was tijd voor een nieuw behangetje achter de kast. Hier zat eerst een wit behang met groene geometrische lijnen op. Ik vond dit erg mooi alleen zag je het niet heel goed. Ik wilde op zoek naar behang met iets meer contrast en kwam terecht bij dit mint groene Ferm Living design behang. En nu hoor ik je denken; mint groen? Dat lijkt meer grijs.

En je hebt gelijk. Op het muurtje dat ik heb behangen oogt het door het lichtinval eerder grijs. En als je de rol in het licht houd dan lijkt dit al veel zachter van kleur maar extreem mint groen van kleur moet je van dit leuke Ferm Living Lines Mint behang niet verwachten.

Het behang ontworpen door Trine Andersen heeft net als mijn vorige behang geometrische lijnen. Deze lijnen zijn goud van kleur en geven het behang net dat beetje extra. Jullie hebben eerder al kunnen lezen dat de groene kast plaats heeft moeten maken voor deze witte vitrinekast, nu werd de doorkijk alleen wel heel erg wit en met een behangetje achter de kast geef je eenvoudig contrast aan een ruimte. Vind jij dit behang van Ferm Living nou ook erg mooi? Kijk dan ook even naar de andere kleuren want het is er ook in het wit en grijs.

Hoewel het behang iets wat grijzer uit is gevallen dan dat ik hoopte ben ik er toch heel erg blij mee. Als het echt mint groen was geweest dan had ik mijn accessoires hier ook op moeten toepassen en nu kan ik alle pastel kleurige accessoires gewoon op hun eigen plekje bewaren. Twijfel je nou ook over hoe een behang kleur uitvalt op jouw muur? Vaak kun je een proefsample krijgen zo test gemakkelijk hoe de kleur uitvalt met jouw licht inval.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.