Beddengoed dat gezien mag worden.

Er mag weer meer kleur in de slaapkamer en vergeet dan vooral het beddengoed niet. Ik koos altijd voor zo neutraal mogelijk beddengoed, vooral wit. Wit geeft een rustig sfeertje en geeft het idee van meer ruimte. Misschien wel omdat de muur nu ook een kleur heeft maar ook ik ben overgestapt naar beddengoed met een kleur en printje.

En om eerlijk te zijn geeft het helemaal niet een druk gevoel. Het overtrek dat je op de foto ziet is het nieuwe Cube dekbedovertrek van Normann Copenhagen. Deze dekbedovertrekken komen in meerdere kleuren, maar ik koos voor de kleur mint. Het printje bestaat uit meerdere vierkantjes die van klein naar groot omhoog lopen. Op de kussenslopen staan alleen de kleinste vierkantjes. Het overtrek is aan beide kanten bedrukt. Een leuk design van Anne Lehmann voor Normann Copenhagen.

Omdat ik niet een hele grote slaapkamer heb ben ik nu eigenlijk van mening van een mooi overtrek een echte eyecatcher kan zijn. Zo krijgt de kamer net dat beetje extra en is het elke keer weer leuk als je het beddengoed verschoont om dit weer te combineren met andere kleuren. Dit mint groene dekbed heb ik gestyled nu met zachtroze maar kan natuurlijk ook erg mooi met kleuren als blauw, donker groen of peach.

Zelf vind ik het erg belangrijk dat beddengoed van 100% katoen is, zoals dit overtrek. Dit ademt beter en is dus gezonder voor je tijdens het slapen. Soms zou ik willen dat ik jullie ook kon laten voelen in dit blog, want ik kan wel vertellen hoe zacht het aanvoelt maar eigenlijk zou je dit zelf moeten ervaren. Ik hoop dat mocht je nog niet overtuigd zijn van printjes, dat je dat nu wel bent. Want ook in een kleine ruimte kan dit erg mooi staan. Ik ben voor de printjes nu!

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.