Balkon make-over.

Het balkon, een plek waar bij mij niet heel veel gebeurde qua stijling en inrichting. Er stond een houten bankje, waar in de zomer wat kussens op liggen en verder was het vooral een opslagplek voor rommel. Daar moest verandering in komen vond ik, want hoe klein de ruimte ook is je kunt er altijd iets leuks van maken.

Ik zal beginnen met een foto van hoe het balkon er uit zag voor ik begon.

Het bankje stond er al een jaar of 3 en als eerste heb ik deze een nieuwe kleur gegeven. Ik heb gekozen voor de meubel verf van Rust-Oleum in de kleur Kiezel. Dit is een frisse licht grijze kleur met een chalky finish, mooi mat dus. Ik heb het bankje niet eerst nog geschuurd omdat ik wel benieuwd was hoe de verf zou dekken zonder dit te doen. En vol verbazing dekte de verf perfect en had ik ook maar 1 laag nodig. Mocht je zelf op zoek willen naar deze fijne verf dan is deze verkrijgbaar bij o.a. Karwei en Hornbach.

Ik maakte het geheel af met lampjes en muurdecoratie, want juist op een balkon is dit erg leuk. De halve mintgroene plantenbak vond ik bij het tuincentrum. Deze vond ik perfect voor tegen de stenen muur. Heb jij nou een groter balkon dan is het ook leuk meerdere van deze bakken in een groepje bij elkaar te hangen. En de lichtslinger maakt het geheel toch helemaal af. De ledlampjes werken op batterijen dus heb je geen stopcontact in de buurt nodig.

Laat de zomer nu maar beginnen!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.